Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Γκαβός λαός.

Στα Τρίκαλα ξεκίνησε ένα πρωτοποριακό πείραμα.
Για πρώτη φορά παγκοσμίως δοκιμάζεται η κυκλοφορία λεωφορείου χωρίς οδηγό εντός του αστικού ιστού.
Στο πρώτο link θα διαβάσετε όλο το ιστορικό του πειράματος αυτού καθώς και τα προφανή οφέλη για την πόλη των Τρικάλων.  Αρκεί και μόνο το γεγονός οτι τα μεγαλύτερα διεθνή μέσα ενημέρωσης βρίσκονται ήδη εκεί.  Η τεράστια παγκόσμια δωρεάν διαφήμιση των Τρικάλων είναι γεγονός.
Στο δεύτερο link θα διαβάσετε ένα σχόλιο του Πάσχου Μανδραβέλη για την αντιμετώπιση του πειράματος αυτού από μιά μειοψηφία Τρικαλινών.
Με πολύ ευγενικό τρόπο εκφράζεται ο Μανδραβέλης.  Αν κάποιος κάνει τον κόπο να ενημερωθεί από "πρώτο χέρι" από τα "τοπικά" ΜΜΕ θα διαπιστώσει του λόγου το αληθές, πχ από τα e-trikala.  Επειδή ξεβολεύει μερικούς που θεωρούν ηθικό πλεονέκτημα την μαγκιά και την παρανομία έχουν ξεσπαθώσει κατά της λειτουργίας του λεωφορείου στο οποίο μάλιστα έχουν αποδώσει όνομα: "το γκαβό λεωφορείο".
Το επιχείρημά τους;  Άν και δεν χρειάζεται να προβάλλουν κανένα επιχείρημα -η αριστεροσύνη από μόνη της αρκεί- λένε οτι ο Δήμαρχος αντί να ασχολείται με τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στον κόσμο των Τρικαλινών το "μνημόνιο" ασχολείται με το "γκαβό λεωφορείο".  Αυτό το τσούρμο των μερικών δεκάδων ατόμων που απειλούν με βίαιη διακοπή της λειτουργίας του λεωφορείου αυτοτοποθετείται -βεβαίως, βεβαίως- στην αριστερά. Τί και άν δεν υπερβαίνει το 0,1 %  (μηδέν κόμμα ένα) του πληθυσμού των Τρικάλων. Η δημοκρατία είναι είναι ένα "πολυμορφικό" πολίτευμα. Οι δε αυτοονομαζόμενοι αριστεροί κατέχουν την απόλυτη αλήθεια!
Και ως κάτοχοι της αλήθειας αυτής οφείλουν να την επιβάλουν στο υπόλοιπο 99,9 %. Τόσο απλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: