Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Ανοικτή επιστολή στον Θεόδωρο Πάγκαλο


"Αφού σας ψηφίζουμε, είμαστε πνευματικά καθυστερημένοι" σχολίασε κάποια κάτω από τις δηλώσεις σας στο διαδίκτυο.
Ο ομόσταυλός σας Αντώνης Τρίτσης, ( χωρίς καθόλου να θέλω να σταθώ τιμητής του ) είχε δεί αυτό που σ' όλο τον κόσμο γνωρίζουν, οτι δηλαδή το βασικό εργαλείο ανάπτυξης μιας χώρας είναι το χωροταξικό σχέδιο και για το σκοπό αυτό είχε εκπονήσει σχετική μελέτη η οποία βέβαια ποτέ δεν εγκρίθηκε αλλά αντιθέτως υπονομεύθηκε απ' όλους τους πασόκους ( πράσινους και μπλέ ).
Ο αγαπητός σας Ανδρέας Παπανδρέου όμως και το σκυλολόϊ που τον στήριζε προτίμησε να αυξήσει το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων όχι μέσω της παραγωγικότητας αλλά μέσω μιάς "πολιτικής γής" που θα αναδείκνυε αδαπάνως στην εξουσία ότι ποιό άχρηστο διέθετε η ελληνική κοινωνία ( καταπατητές, τεμπέληδες, σφογγοκωλάριους, βλαχοδήμαρχους με ευαίσθητες μύτες και άλλους ανεπάγγελτους ), σίγουρους όμως χειροκροτητές του κόμματος.
Το Κτηματολόγιο ως παράλληλο εργαλείο επίσης υπονομεύθηκε όσο ήταν δυνατόν και συνεχίζετε να το υπονομεύετε.
Και φθάσαμε στο σημείο οι βλαχοδήμαρχοι να μην θέλουν τα ΚΕΛ γιατί μυρίζουν.
Σωστά λέτε οτι τα ΚΕΛ δεν μυρίζουν. Μυρίζει όμως η πολιτική σας. Και πάρα πολύ μάλιστα.
Η έννοια της αυτοκριτικής για τον πολιτικό συνεπάγεται την παραίτησή του ώστε να αποτελεί παράδειγμα για τους επόμενους.
Τα λάθη του πολιτικού δεν συγχωρούνται. Πόσο μάλλον όταν δεν πρόκειται για λάθη αλλά για εσκεμμένες εγκληματικές ενέργειες εις βάρος της χώρας και των πολιτών.
Πολύ σωστά ο Στέφανος Μάνος απευθυνόμενος στην ¨Αννα Διαμαντοπούλου είπε οτι για να είναι αξιόπιστα αυτά που λέει θα πρέπει να διακόψει τους δεσμούς της με το πασόκ.
Ωστόσο, ακόμη κι' αν τα ΚΕΛ μυρίζουν, η μυρωδιά τους καλύπτεται από τη δυσωδία των φελλών και των άλλων συνεπιπλεόντων αντικειμένων που σείς και οι υπόλοιποι πασόκοι ( πράσινοι και μπλέ ) αναδείξατε στην εξουσία εδώ και τριάντα τόσα χρόνια.
Τώρα λοιπόν, κλείστε τη μύτη σας και σκάστε !

Δεν υπάρχουν σχόλια: