Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Οι πελάτες του Θ. Πάγκαλου

Είχε λοιπόν διορίσει την θυγατέρα του ο Θεόδωρος Πάγκαλος στο γραφείο του ( αμειβόμενη με δικά μας χρήματα προφανώς ), ώστε ως έμπιστο πρόσωπο να ασχολείται, μεταξύ άλλων, με τις σχέσεις του Θ. Πάγκαλου με τους πελάτες του στο υπάρχων πελατειακό πολιτικό σύστημα.
Αυτά είπε ο Θ. Πάγκαλος στον Αλέξη Παπαχελά χθές.
Είπε και άλλα πολλά.
Όπως, οτι φέρει ευθύνη και ο ίδιος για το κατάντημα της χώρας συμμετέχοντας όλα αυτά τα χρόνια στην Κυβέρνηση ή στην Αντιπολίτευση.
Την ευθύνη αυτή διαίρεσε πάλι με το άθροισμα των δεκάδων χιλιάδων "διερχομένων" πολιτικών εξισώνοντας την δική του ευθύνη μ' αυτήν του Μήτσου Μητσόπουλου, υποψηφίου προέδρου της κοινότητας Άνω-Κάτω Παναγιά.
Ένα επαγγελματικό στέλεχος μιας επιχείρησης, άν για λόγους που είναι πέραν του ελέγχου του δεν μπορεί να φέρει εις πέρας τα καθήκοντα όπως του έχουν ανατεθεί, παραιτείται.
Το έπραξαν πολλοί σοβαροί επαγγελματίες τους οποίους οι ομότεχνοι του Θ. Πάγκαλου διόρισαν επικεφαλής οργανισμών με σκοπό να τους "συμμαζέψουν".
Αντιθέτως, ο Θεόδωρος Πάγκαλος παραμένει προσκολλημένος στο άρμα της εξουσίας "αναλαμβάνοντας τις ευθύνες του".
Δηλαδή ;
Ας ανατρέξει λίγο στα αρχεία του παππού του που σίγουρα διαθέτει.
Θα βρεί πολλά πράγματα που θα του φανούν χρήσιμα σε μια νέα "Δίκη των Έξι" στην οποία πολύ φοβάμαι οτι θα είναι από την απέναντι μεριά, απ' ότι ο παππούς του...

Δεν υπάρχουν σχόλια: